Cyklozájezd po Orlických horách

Třídenního cyklozájezdu po Orlických horách, který pořádal oddíl turistů, se zúčastnilo 47 mužů a žen všech věkových kategorií.

V pátek 6.9. v 5:00 jsme se všichni společně naskládali do autobusu, který nás dovezl do Olešnice v Orlických horách. Následně se vytvořily různé skupinky, které se svou vlastní travou a podle svých fyzických možností přesunuly do Deštné. Ti zdatnější si zvolili trasu přes vrcholky Šerlichu a rozhlednu Velká Deštná. Z Deštné už pak vedla společná cesta do campu v Dobrušce, kde samozřejmě nesměla chybět návštěva místního pivovaru.

Druhý den jsme se vydali na okružní trasu z Dobrušky přes Babiččino údolí na Červený Kostelec, do Náchodu a přes Nové Město nad Metují zpátky do campu

Třetí den jsme navštívili pevnost Josefov, Braunův betlém a Žireč. V Kuksu jsme se opět poskládali do autobusu, který nás vzal zase pěkně domů.

Počasí nám po celou dobu přálo a tak nesměla chybět ani koupačka v Rozkoši. Jako klasicky se nás sešla skvělá parta a hlavně v některých chatkách bylo víc než veselo. 😀 Budeme se těšit na další zájezdy o kterých vás budeme informovat.

další Zápasy

partNeři

TJ Rybí, z.s.
Rybí 362
742 65

Týmy

Sledujte a sDílejte

Následujte nás na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné novinky. Doporučujte, sdílejte…
Powered by Web4sport
Copyright K-system 2024